×
Gadgets

3 er snart klar med Apple Watch Series 3 med 4G

Som det første danske teleselskab smider 3 endelig simkortet i skraldespanden og lancerer det første eSim produkt: Apple Watch Series 3

Vi har tidligere skrevet om eSim – og nu bliver det endelig til virkelighed, for 3 har netop udsendt en pressemeddelelse om, at de lancerer Apple Watch Series 3 med 4G i Danmark. Dermed overhaler de de andre teleselskaber indenom, og kommer først med eSim.

Lettere for kunderne

Indtil videre er det altså udelukkende Apple Watch, der bliver lanceret, men der findes faktisk mange produkter, der understøtter eSim teknologien – eksempelvis gør de fleste nyere iPads med 4G også. Med eSim slipper man for at anskaffe sig et simkort til sin enhed – man vælger simpelthen bare, hvilket selskab man vil have abonnement hos direkte på enheden. Når man vil skifte selskab gøres det uden bøvl med simkort. Det er altså meget lettere for kunderne – og i øvrigt billigere for selskaberne, der jo ikke har udgifter til at producere og sende simkort. Men selskaberne har alligevel været imod det fordi de ikke er interesserede i, at det skal være let for kunderne at skifte selskab.

Apple Watch til maj

Med lanceringen af Apple Watch Series 3 med 4G tager 3 altså det første spadestik til simkortets grav. Uret vil kunne forudbestilles fra 4 maj og købes i butikkerne fra d. 11 maj. Pressemeddelelsen siger ikke noget om prisen.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.