×
Netflix

7 pro-tips til Netflix

Vi har samlet en række tips, der gør det både sjovere og nemmere at se Netflix.

Det kræver ikke just en ingeniøreksamen at komme i gang med Netflix – en af fordelene ved streamingtjenesten er netop, at den er supernem at bruge. Selv bedstemødre kan følge med.

Men. Selv Netflix kan bruge lidt forbedring hist og her, og vi har syv tips, der underbygger den påstand. De er relativt nemme at gå til, de kræver bare lidt gåpåmod fra de mindst tekniske.

Klip de fysiske bånd

Hvorfor for eksempel lade sig binde af fysiske bånd? Med en VPN-løsning kan du se Netflix i alle lande; og der er masser, vi danskere ikke umiddelbart har adgang til. Du kan også få tip til, hvordan du selv justerer bitraten, så du kan undgå pauser i afspilningen, når du sidder på en dårlig netforbindelse.

Læs med på de følgende sider og se, om du kan lære noget nyt …

 

1 2 3 4 5 6 7 8Næste side
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.