TeknologiTophistorie

Årets Spotify Wrapped er klar

Kan du også lide at flashe din dårlige stil, er der godt nyt. Årets Spotify Wrapped er landet og er klar til at afsløre dine vaner.

Det er blevet en tradition på linje med Apples julevideo og risengrød i december; Spotify Wrapped er begivenheden vi elsker at græmmes over. Jeg har eksempelvis lyttet til Spotify i 43.265 minutter i løbet af 2021 – Og det nummer, jeg har lyttet mest til er Abbas I Still Have Faith In You. Det udkom i september.

Og synes du det er småpinligt, kan jeg oplyse, at min femte mest lyttede musikgenre er … dansktop. Hvordan den så er sket? Hvis du også er typen, der kan lide at flashe din dårlige stil, så kan du nu finde Spotify Wrapped i din app på enten Android eller iPhone.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Igen i år er der informationer om de mest spillede numre, favoritkunstnere, genrer og endda en “musk-aura”. Nå ja og naturligvis samles de 100 numre, du har lyttet mest til, i en fiks spilliste, så du kan vende tilbage om et par år og krumme tæer.

Her er mine pinligheder. Hvordan er dine?

Samtidig har Spotify lanceret deres årlige toplister, så man kam sammenligne med resten af verden. Eksempelvis er det mest streamede album på verdensplan i år Olivia Rodrigos Sour, efterfulgt af Dua Lipas Future Nostalgia.

Hos Telia kan du få mobilabonnement med Spotify

Årets mest streamede nummer globalt er også fra Olivia Rodrigo, nemlig nummeret Drivers License, der er blevet afspillet mere end 1,1 milliarder gange.

Spotify Wrapped
Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.