fbpx

 

 

 

 

Netflix

Netflix bekræfter at de har dræbt AirPlay

"Tekniske begrænsninger" har fået Netflix til at fjerne AirPlay fra iOS-appen. Nu uddyber de, hvad det egentlig dækker over ...

Det er slut med at beame serier fra iPhone til fladskærmen. Netflix har pludselig og helt uden varsel fjernet understøttelse for AirPlay fra sin iOS-app. Det bekræfter tjenesten over for mediet The Verge. Årsagen angives som ”tekniske begrænsninger”, men hænger fuldstændig sammen med, at AirPlay nu kan bruges sammen med fladskærme fra Samsung, Sony og LG. 

Det betyder nemlig, at Netflix ikke længere kan skelne, om brugerne beamer serier til et Apple TV eller til en anden enhed – og det er de ikke begejstrede for. Det nørdet nemlig svært at garantere en god oplevelse. Siger de.

Artiklen fortsætter efter annoncen

”Vi ønsker at sikre, at vores brugere har en god Netflix-oplevelse på alle de enheder, de bruger. Med AirPlay-support, der ruller ud til tredjepartsenheder, er der ikke nogen måde for os at skelne mellem enheder (hvad der er et Apple TV og hvad der ikke er) eller attestere disse oplevelser. Derfor har vi besluttet at stoppe understøttelsen af AirPlay for at sikre, at vores kvalitetsstandarder opfyldes,” skriver Netflix i en officiel udmelding.

Der spekuleres dog også i, at Netflix har valgt at fjerne understøttelsen af AirPlay for at stikke en kæp i hjulet på Apples streamingplaner …

Back to top button