fbpx

 

 

 

 

Teknologi
Coronavirus

Alexa griner af sine ejere – og Amazon kan ikke stoppe det

Det lyder pænt creepy, men flere Alexa-ejere rapporterer at den digitale assistent pludselig er begyndt at grine helt umotiveret.

For nyligt mistede Amazons digitale assistent, Alexa, stemmen, og den seneste uges tid er der løbet rapporter ind om at den er begyndt at grine umotiveret af sine ejere. Amazon er klar over problemet og arbejder på at løse det, har de meddelt til websites The Verge.

Adskillige Alexa-ejere har udtrykt deres bekymring for fænomenet på Twitter – og en del har endda foreviget latteren på video. Se for eksempel herunder, hvor Twitter-brugeren CaptHandlebar i første omgang troede, at det var et barn der grinte bag ham.

Artiklen fortsætter efter annoncen


https://twitter.com/CaptHandlebar/status/966838302224666624
En anden bruger skriver, at han næsten var faldet i søvn, da han hørte “et meget højt og skræmmende grin” fra sin Echo Dot. Jeps, dette er oplagt materiale til en gyserfilm.


https://twitter.com/GavinHightower/status/967999257398702083
Det sære uhyggelige er, at assistenten griner uden at være blevet aktiveret. Normalt skal assistenten “vækkes” ved at høre ordet “Alexa”, men ikke i dette tilfælde. De første rapporter om hændelser løb ind i slutningen af februar og her en uges penge senere er det endnu ikke lykkes for Amazon at løse problemet.

Med mindre, altså, at det er et bevidst reklamestunt?

Læs også: Huawei gør klar til ny budget smartphone

Læs også: Apple planlægger iPhone uden “notch”

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button