×
Gadgets

Apple AirPods er endelig klar

Apples AirPods har tydeligvis givet den californiske gigant en akut omgang hovedpine, for de blev annonceret helt tilbage i september, men er altså først blevet sat til salg nu. Problemet har, ifølge kilder tæt på Apples produktion, været forbindelsen imellem de to enheder. Det er den udfordring, der også tidligere har været problemet for andre producenter, der ville lave “ægte” trådløse hovedtelefoner; et menneskes hoved består i vid udstrækning af vand – og det er meget svært at sende et digitalt signal igennem vand. Men nu virker det altså til, at Apple har løst problemerne.

AirPods an bestilles i dag

Apple AirPods er nu tilgængelig på Apples hjemmeside, så skulle du have 1.379 kr. der brænder i lommen – eller har du en der vil elske en julegave fra Apple – ja, så skal du nok slå til nu, hvis du skal have hovedtelefonerne inden jul. Hvis du bestiller i dag, lover Apple nemlig levering i næste uge.

Vi får forhåbentlig også snart vores anmeldereksemplar, så du kan se, om de er de næsten 1.400 kr. værd.

OPDATERING: Leveringstiden er allerede oppe på 4 uger, så forvent ikke at få AirPods i julegave!

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.