×
Gadgets

Apple arbejder på store ændringer for iPhone næste år

Går du med planer om at købe iPhone 7 og springe over 7S kan det godt være, du lige skal tænke dig om en ekstra gang. Ifølge en af de mest velansete Apple analytikere skifter giganten gear – og næste års iPhone 7S kan meget vel vise sig at blive noget helt andet. Hvis den da ikke kommer før september næste år og lægger sig over den almindelige serie lige som SE ligger under. Ming-Chi Kuo, der er analytiker i analysevirksomheden KGI, der er kommet med forudsigelsen, og når Ming-Chi åbner munden lytter folk – han har nemlig meget, meget ofte ret.

Rygtebørsen i selvsving

Der er, som de fleste nok ved, masser af rygter i forbindelse med Apples lanceringer af deres flagskibstelefoner, der altid er placeret i sensommeren og som regel dukker op på disse breddegrader i slutningen af september eller starten af oktober. I år ser det ud til, at iPhone 7 får ca. disse egenskaber, men det er jo ikke just en revolution – og det ser endda ud til, at den kommer til at ligne iPhone 6 og 6S til forveksling, hvilket nærmest må siges at være antiklimatisk. Derfor er rygtebørsen gået helt i selvsving de seneste par dage ved udsigten til, at iPhone 7S (eller en helt ny serie?) bliver en noget mere interessant affære.

Kurvet glas og trådløs opladning

Der har før været rygter om, at Apple er ude i at gå fra deres IPS teknologi i iPhone skærme til den mere energivenlige og fleksible AMOLED teknologi, som flere af konkurrenterne bruger. Det skulle ifølge Ming-Chi Kuo blive tilfældet med den nye telefon. Det betyder ikke bare mindre strømforbrug, men giver også mulighed for tyndere og mere fleksible telefoner.

Hele telefonen skulle ifølge Kuo blive bygget i glas – lidt a la iPhone 4 – men altså med kurver ned til en ramme i metal – der skulle i øvrigt næsten ikke blive nogen kant. (Det kan lyde lidt som Samsung Galaxy S7, skulle vi mene?)

Udover AMOLED og en ny formfaktor, forventer Kuo, at telefonen vil få trådløs opladning – noget vi dog muligvis vil kunne se allerede på iPhone 7.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.