Gadgets

Apple er klar med opdateret Mac Mini

Apples nye Mac Mini er det, fans har sukket efter i årevis.

New York: Apple har endelig gjort det – opgraderet deres billigste Mac – Mac Mini. Den nye mini ligner faktisk sig selv – i hvert fald udenpå – men indeni er der virkelig sparket gang i den lille Mac, som er blevet opgraderet med nye processorer, masser af hukommelse og de nyeste porte på bagsiden. Med andre ord er den det, Mini fans har sukket efter i årevis.

Nyeste processorer

Ligesom MacBook Air, som Apple også har afsløret på deres event i New York, er også den nye Mini udrustet med de allernyeste processorer fra Intel. Den mindste har en i3 med 4 kerner – men du kan også vælge en i7 med seks kerner hvis du har brug for ekstra kræfter. I den mindste konfiguration er Mac Mini ifølge Apple fem gange hurtigere end den forrige generation.

Kun SSD

Apple har helt droppet den gammeldags harddisk, og har nu kun SSD diske i den nye Mac Mini. På bagsiden er der blevet plads til både 4 USB-C porte, HDMI og gigabit ethernet, ligesom der er to “gamle” USB 3 porte.

Prisen for den nye Mini er 799$ med en Core i3 med fire kerner. Den danske pris bliver fra 6999 kr. Den vil kunne bestilles fra i dag og fås i butikkerne fra d. 7 november.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.