GadgetsTophistorie

Patent på “RealityOS” peger på Virtual Reality fra Apple meget snart

RealityOS kan være navnet på Apples styresystem til deres nye Virtual Reality headset - og det kunne blive lanceret allerede på WWDC d. 6 juni

En ny registrering af et varemærke kan pege på, at Apple har en lille overraskelse i ærmet til os på deres World Wide Developer Conference keynote som bliver afviklet d. 6. juni. Varemærket “RealityOS” er nemlig dukket op, og dernæst (naturligvis) afsløret på Twitter:

Rygter i flere år

Det er vist ingen hemmelighed, at Apple har arbejdet på augmented Reality og Virtual Reality i flere år – vi har selv skrevet om det før. Navnet RealityOS er i øvrigt også blevet fundet i kode i de nyeste versioner af iOS. Apple har flere gange brugt deres udviklerkonference til at lancere helt nye produkter – fordi det så også betyder startskuddet til, at udviklerne kan gå igang med at lave apps til den nye platform. RealityOS vil formentlig være ganske let at overføre mange apps til – det er i hvert fald, hvad tidligere lanceringer har vist, og det er ekstremt vigtigt, at der er mange apps til en ny platform allerede når den rammer markedet.

Kommer formentlig ikke på markedet endnu

At Apple lancerer og viser et produkt frem på WWDC betyder ikke, at du vil kunne købe det i butikkerne foreløbig – der kan godt gå flere måneder, ja endda mange måneder. Det skete med HomePod, for eksempel, og det er realistisk at du måske vil kunne købe et AR eller VR headset fra Apple i julehandlen.

iNPUT er, ligesom andre dele af pressen, inviteret til at overvære WWDC keynoten i Apple park mandag d. 6 juni. Så følg med her på sitet og på vores Facebook, hvis du vil have nyt fra Apples udviklerkonference. Du kan også hoppe forbi vores YouTube, hvor vi vil lave video fra Apple Park.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.