×
Gadgets

Apples AR-brille lander i 2023

Apple har angiveligt informeret en gruppe af sine ansatte om, at det rygtede AR-headset først kommer i 2022 – og en AR-brille året efter.

Der har i adskillige år gået rygter om, at der blev arbejdet på en Augmented Reality-brille et tophemmeligt sted inden for Apples mure. Rygter som Apple i vanlig stil aldrig har villet kommentere på. Men nu har firmaet helt usædvanlig delt et såkaldt roadmap over sine Augmented Reality-produkter med udvalgte ansatte. 

Ifølge kilder som mediet The Information har haft fat i, har Apples Mike Rockwell i et internt møde fortalt om både design og funktioner i kommende AR-produkter. Og altså også en forventning om, hvornår produkterne forventes at nå os forbrugere.

Kilderne hævder, at Apple ikke alene arbejder på en AR-hjelm der skal på gaden i løbet af 2022, men også en AR-brille der skal lanceres i 2023. Mødet blev holdt i Ste Jobs Theatre, hvor iPhone traditionelt bliver lanceret, og alle deltagernes mobiltelefoner skullle udrustes med et klistermærke, der dækkede kameraet.

Er der hold i kildernes udtalelser, er det noget senere end forventet, at Apples sætter gang i sin AR-streategi. Den ellers så pålidelige analytiker Ming-Chi Kuo udtalte i marts måned, at han var sikker på, at Apples AR-brille ville komme i handelen allerede i 2020.

Rygterne om Apples AR-produkter fik ekstra næring, da der i september blev fundet kodestumper i en betaudgave af iOS 13, der henviste til et hemmeligt projekt kaldet Garta og referencer til augmented reality.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.