TeknologiTophistorie

Apple Maps i Danmark ramt af komplet kaos

Man skal passe på med at bruge Apple Maps til at navigere rundt i det danske sommerland. App'en er ramt af komplet kaos.

Skal du navigere rundt i det danske sommerland, anbefaler vi, at du undgår at bruge Apple Maps i disse dage. Uvist af hvilken grund, er der flyttet gevaldigt rundt på stednavne i Danmark, så er du ikke opmærksom, risikerer du at blive ledt langt væk fra den egentlige destination.

Vil du eksempelvis til Nyholmstrand, der ligger i det nordligste Jylland, bliver du nemlig ledt til Nørrebro i stedet.

Undertegnede vågnede også op som indbygger i en ny by, da Boeslum, der normalt ligger på Mols, nu ligger hvor Brønshøj lå igår.

Men det er ikke bare København og forstæderne, der er ramt. Hjørring Bjerge ligger nu i Odense, lige nord for motoervejen. Aarhus har også fået en ny bydel, nemlig Trylleskov Strand. Forleden lå den omkring Solrød.

Ser man bort fra det komiske i situationen, kan det give bilister problemer, hvis de er uopmærksomme. Det er uvist om problemerne med Apple Maps går igen i CarPlay, men det må man formode.

Apple Maps benytter blandt andet data fra OpenStreetMap, der er baseret på crowdsourcede data, men her lader der ikke til at være problemer.

Har du fundet andre sjove forbytninger i Apple Maps, så del dem til generel underholdning i kommentarfeltet …

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.