Teknologi

Hør frustreret telefonsælger blive sat til vægs af kunstig intelligens

Hør samtalen mellem en kunstig intelligens og en telefonsælger der bliver mere og mere frustreret …

Med robot-opkald og automatiske bots er telefonsælgere et stigende problem, men teknologien kan også bruges mod dem selv. Det beviser firmaet Jolly Roger Telephone Company, der har valgt at bekæmpe ild med ild og bruge kunstig intelligens til at spilde telefonsælgernes tid.  I det seneste eksempel forsøger en telefonsælger med at lokke penge ud af offeret, ved at hævde, at offeret har en ubrugt bonus, som kan bruges til delvis betaling af en ferierejse. 

Uheldigvis for telefonsælgeren får hun en yderst livagtig kunstig intelligens i røret i stedet for. Botten, der er døbt ”Ox-Gut McGee” er baseret på IBM’s Watson-AI.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Samtalen starter i munter stil med at den kunstige intelligens råber af et barn, der har bragt insekter ind i huset, hvorefter den fortæller den forvirrede telefonsælger, at den egentlig ville være olympisk gymnast. Herefter går det over stok og sten indtil telefonsælgeren – efter 15 minutter – sætter offeret på hold og har en samtale med sin chef. En samtale som Jolly Rogers også kan høre.

I et forsøg på at undgå yderligere spoilere, så lad os bare sige, at klippet bestemt er værd at lytte til … hør det herunder: 

I øvrigt arbejder Apple på en metode til at sortere spam-opkald og telefonsælgere fra, så de aldrig får forbindelse til ofrene.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.