×
TeknologiTophistorie

Apple viser nye produkter på tirsdag

Under titlen Peek Performance har Apple inviteret til løjer. Vi forventer ny iPhone SE, iPad Air og nye Mac-computere med processorer af egen avl.

Rygterne talte, endnu en gang, sandt. Apple holder årets første event den 8. marts. Det blev bekræftet igår, hvor invitationerne blev sendt ud. Titlen på eventet er Peek Performance, der spiller på både ordene ‘smugkig’ og ‘toppræstation’. Et slet skjult hint om, at vi nok skal få nye Mac-computere med chips fra egen avl at se.

Endnu en gang er der også tale om et virtuelt event, der er båndet på forhånd, så vi alle kan få lov at følge med. Vi vil naturligvis også følge eventet, så du kan læse om nyhederne her på sitet. Vil du have dem direkte i dit Facebook-feed, så giv vores Facebook-side et Like.

Præcis hvilken Mac-model(ler), der vises frem, er der ingen informationer om. Men Apple arbejder angiveligt på at udstyre både Mac mini, Mac Pro med egen processor. Desuden går der rygter om, at MacBook Air får nyt design.

Peek Performance
Invitationen.

Ny iPhone SE 3

Taler rygterne sandt, vil eventet vil også være rammen om iPhone SE 3 præsentationen. Den  rygtes at have et A15 chipset såvel som 5G-tilslutning. Samme bestykning forventes at være ombord i iPad Air 5, som også vil blive vist frem.

Eventet vil også blive brugt til at fortælle om iOS 15.4, der er planlagt til lancering i første halvdel af marts. Opdateringen indeholder blandt andet Universal Control og brug af Face ID med maske. Den seneste beta af iOS 15.4 blev sendt ud så sent som igår.

Vi skal faktisk tilbage til 2019 siden Apple senest holdt event i marts måned. Sidste år var det skubbet til slutningen af april. Dengang, i 2019, præsenterede Apple sine tjenester, nemlig Apple News+, Apple Card, Apple Arcade og Apple TV+. Året inden bød marts-eventet på en ny iPad.

Sidste års event, der blev holdt den 20. april, var et rent overflødighedshorn. Her præsentere Tim Cook følgende buket: Ny iPad Pro og iMac med Apple M1 chip, Apple TV 4K, AirTag, nye iPhone-farver og nye funktioner i iOS 14.7.

Peek Performance-eventet kan følges på blandet andet Apples hjemmeside.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.