×
Apple TV+

Apple: See bliver lige så episk som Game Of Thrones

Cheferne for Apple TV+ har store forventninger til serien See, der har Jason Momoa i hovedrollen. Apple TV+ tændes om lidt over to uger.

Apple har skruet op for PR-blitzen for Apple TV+ inden der tændes for tjenesten om lidt over to uger. Et af de shows, som Apple forventer sig meget af, er serien See der har Jason ”Aquaman” Momoa og Alfre Woodard i bærende roller. I et interview med magasinet Emmy Magazine sammenligner Apple-cheferne Jamie Erlicht og Zack van Amburg See med Game Of Thrones:

– Kan See blive lige så episk som eksempelvis Game Of Thrones? Det spørgsmål kan vi besvare med et rungende ja, lyder det i interviewet.

Det anslås at produktionsbudgettet for hvert afsnit af See ligger på mere end 15 millioner dollars – 100 millioner kroner. I den dystopiske serie, som foregår 600 år i fremtiden, har menneskene mistet evnen til at se. Serien starter med at Baba Voss, der spilles af Mamoa, er blevet far til to tvillinger, som åbenbart har fuldt funktionelle øjne – og det falder ikke i god jord hos rigets dronning, der forsøger at fange de mytiske børn.

Traileren til See.

Apple TV+ går i luften den 1. november og See er en af de serier, der vil være klar på premieredagen. 

Tjenesten vil koste 39 kroner om måneden, men for mange Apple-ejere vil det første år være gratis, da Apple har annonceret, at iPhone, iPad, Apple TV eller Mac-computere, der er købt efter den 10. september får et års gratis abonnement.

Apple TV+ vil kunne ses på iOS-enheder, Mac-computere, på Apple TV-boksen og på visse Samsung smart-tv-modeller såvel som gennem et website.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.