×
Gadgets

Apple Watch: Snydt igen

Tyskerne har haft den et stykke tid. Svenskerne får den i butikkerne den 17 juli. Vi er med andre ord omringet af lande, der har fået Apple Watch, men Apple går endnu en gang uden om Danmark.

Fredag blev Apple Watch frigivet i yderligere syv lande, deriblandt Italien, Spanien og Schweiz. Samtidig afslørede Apple de næste lande på listen, nemlig Holland, Sverige og Thailand.

Det kan kun undre at Apple undgår Danmark. Det er et relativt lille marked, men et af de lande i verden, der har den højeste iPhone-udbredelse per indbygger.

Kan man ikke vente, er der altid mulighed for at tage er smut over grænsen til Hamborg eller Malmø, hvor de nærmeste Apple Store-butikker ligger.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.