×
Teknologi

Laver Apple intelligente briller?

Her ti år efter præsentationen af den første iPhone leder Apple stadig efter det næste område, de kan disrupte. Allerede i november startede rygterne om at Cook og kompagni bryggede på en intelligent brille – og nu hævder bloggeren Robert Scoble, at Apple udvikler brillen i samarbejde med tyske Carl Zeiss.

Scoble citerer en (naturligvis) unavngiven kilde, der er ansat hos Carl Zeiss, som hævder at Apple og Carl Zeiss arbejder på “et par lette augmented reality / mixed reality briller, der måske lanceres allerede i år”.

Tidligere rapporter har dog hævdet, at brillerne – hvis de eksisterer – først kommer i markedet i løbet af 2018.

Det er naturligvis temmelig usikkert om rygterne taler sandt, men Tim Cook har ved flere lejligheder talt varmt om augmented reality-teknologien, som han foretrækker frem for virtual reality. Seneste i et interview i oktober sidste år, hvor han blandt andet sagde:

“Der findes spændende applikationer til VR, men jeg tror ikke det bliver en bredt funderet teknologi som AR (augmented reality, red.) … Det kommer til at tage tid før vi forstår at udnytte AR optimalt, men jeg tror oplevelsen bliver dybere end VR. Teknologien skal ikke være en barriere mellem mennesker … teknologi skal forstærke, ikke være en barriere.”

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.