fbpx

 

 

 

 

Apple TV+

Apples første biograffilm får premiere næste år

For at kunne tiltrække stjerneinstruktører og producere vil Apple producere sine egne spillefilm til biografen. Den første får premiere næste år.

Apple planlægger at producere sine egne spillefilm til biografen, skriver Wall Street Journal, og de skal køre i biografen i en periode inden de får lov til at komme på Apple TV+ eller andre streamingtjenester. På den måde håber Apple at kunne tiltrække de helt store stjerneinstruktører og producere. Ifølge avisen har Apple allerede været rundt og præsentere ideen for både biografkæder og cheferne for underholdningsindustrien.

Den første film, On The Rocks, er instrueret af Sofia Coppola og forventes at få premiere i midten af næste år. Avisen spekulerer i, at den skal vises frem under næste års filmfestival i Cannes. I filmen spiller Rashida Jones en ung kvinde der genoptager kontakten med sin excentriske far, der spilles af Bill Murray.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Til trods for streamingtjenesternes store successer de seneste år, foretrækker mange kendte instruktører stadig ”den gamle” model, hvor film vises i biografen. Ifølge rygterne har selveste J.J. Abrams – der har instrueret både Star Wars og Star Trek – takket nej til et generøst tilbud fra Apple på den baggrund. I stedet skulle han have valgt at binde sig til WarnerMedia for en mindre bekøb – men med biografdistribution.

Apple TV+ streamingtjenesten åbner dørene den 1. november til 39 kroner om måneden. Køber du en iPhone, iPad, Apple TV eller Mac-computer får du et års gratis abonnement på tjenesten.

Back to top button