×
Elbiler

Aston Martin vil også lege med: Lancerer luksus elbil

Hver uge sin nye elbil virker det efterhånden til. Selv de bilmærker, der ellers producerer de værste benzinslugere i verden er også ved at komme op i gear og annoncerer nye elbiler. Aston Martin, der ellers mest er kendt for deres benzinslugende V8 og V12 motorer i store, prangende luksusbiler er nu også snart klar med deres første elbil: RapidE.

Tesla konkurrent

Ligesom vi har set med Audi og flere andre, går Aston Martin direkte efter Tesla, der ellers har haft et par år alene på elbiltronen med deres model S. Men RapidE ser afgjort ud til at kunne tage konkurrencen op, forudsat altså, du er villig til at betale prisen. Og du skal i øvrigt være hurtig på aftrækkeren for at få fat i en af de lækre elbiler, for Aston Martin planlægger kun at lave i alt 155 RapidE.

Kan du lide, hvad du læser? Giv iNPUT et like på Facebook og få nyheder som denne i din nyhedsstrøm!

Klar i 2019

RapidE er klar engang i løbet af 2019 – et år, hvor der åbenbart kommer en hel del nye spillere på banen.

Ved lanceringen sagde Aston Martin intet om prisen. Vi gætter på “meget dyr”.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.