Elbiler

Store pick-up trucks spærrer Tesla ladestation i USA

Tre ladestandere blev blokeret af "fjendtlige" førere af pick-up trucks

Der er vist ingen tvivl om, at der er meget forskellige indstillinger til udfordringer på miljøområdet, især i USA hvor klimabenægtere nu går til yderligheder i deres “kamp” imod elbiler. Senest har en flok førere af store pick-up trucks blokeret ladestandere på en af Teslas Superchargere i Hickory, North Carolina, i sidste weekend.

Fuck Tesla!

De tre ejere af store pick-up trucks parkerede deres biler foran ladestandere, så Tesla ejere ikke kunne komme til at lade. En af førerne af en Tesla beskriver situationen således:

Artiklen fortsætter efter annoncen

“Jeg har aldrig haft en Supercharger oplevelse som denne. Disse pick-up trucks blokerede alle opladerne og råbte “fuck Tesla”, og blev smidt ud af en Sheetz medarbejder.” (Sheetz ejer parkeringspladsen hvor Superchargerne var placeret.)

Benzinbiler blokerer ofte ladere

Det sker faktisk ikke så sjældent at benzinbiler blokerer for ladere – også i Danmark. I Århus er det for eksempel tilladt at parkere sin benzinbil på offentlige ladepladser, og selv på de steder hvor det ikke er tilladt at parkere benzinbiler sker det ret ofte. Det er dog sjældent at det er i ond vilje, i modsætning til “blokaden” af Tesla’s Supercharger i North Carolina. I USA har situationen endda fået et navn: “Icing”. ICE delen kommer fra Internal Combustion Engine.

Det kan undre at pick-up truck førerne valgte at blokere Tesla, da firmaet som bekendt er amerikansk og derfor skaber amerikanske arbejdspladser – men der foreligger ikke mere detaljerede motiver for, hvorfor det netop var Tesla ejere der blev ofre for pick-up truck førernes vrede.

Back to top button