ElbilerTophistorie

Nye billeder af Audi Q4 e-tron fra Sverige

Audi er i stor stil igang med at teste Q4 e-tron, der kommer i løbet af næste år. Her er billeder af bilen taget i Sverige.

Audi annoncerede den elektriske Q4 e-tron tilbage i 2019, og den mellemstore cross-over er en af 2021’s mest ventede biler. Derfor er det også godt at se, at Audi virkelig tager test af den kommende bil ganske seriøst – og også tester den under forhold der ligner danske, en testudgave af Q4 er nemlig blevet spottet i Sverige af Motor1.com.

Udover cross-overen er det også planen, at Audi senere lancerer en coupé – eller Sportback – udgave af bilen. Begge udgaver er bygget på Volkswagens MEB platform, som eksempelvis ID.3 (som vi har anmeldt her) og den kommende ID.4 – ligesom i øvrigt et hav af andre biler fra Volkswagen, Skodâ og Audi selv.

Rækkevidde på op til 500km

Audi Q4 e-tron kommer formentlig til at have en rækkevidde på op til 500km, i hvert fald i sportback udgaven – mens crossover udgaven nok kommer til at have en smule mindre rækkevidde, da den er noget tungere. Begge biler er en del af Audis plan om at have mindst 20 fuldt elektriske biler på vejene inden 2025.

Ligner conceptbilen

Ofte kan der ske ganske store ændringer fra offentliggørelse af en konceptbil til den endelige udgave – men i dette tilfælde ser det faktisk ud til, at Q4 e-tron kommer til at se nogenlunde ud som de modeller, vi allerede har set. Billederne i galleriet herunder er taget af Motor1.com.

Indeni kommer bilen til at være relativt traditionel, i hvert fald sammenlignignet med Tesla – og i øvrigt også andre nye elbiler som eksempelvis Honda e (som vi har anmeldt her).

Audi Q4 e-tron interiør

Audi Q4 e-tron ventes at blive noget billigere end dens større e-tron brødre (som vi har anmeldt her) baseret på den amerikanske pris, som er 45.000$. Der er desværre ingen præcis dato på, hvornår Q4 e-tron bliver sluppet løs på vejene, udover at det kommer til at ske i 2021.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.