×
Gadgets

Beoplay M5: Multirum med Chromecast

CES 2017: Er der et firma, der har formået at skabe store forventninger, er det danske B&O Play, der har strøet den ene lækkerbidsken efter den anden ud over os de seneste år. På CES-messen i Las Vegas har B&O Play netop lanceret Beoplay M5 – en multirumshøjttaler med bugen fuld af trådløse tricks. Ud over Chromecast, AirPlay og Spotify Connect kan højttaleren bindes sammen med andre højttalere i et multirumssystem.

Stereo fra en højttaler

Beoplay M5 har en diameter på 16,5 centimeter, den er 18,5 centimeter høj og har form som en kagedåse. Højttaleren er udstyret med True360-lydteknologi, så lyden er optimal hele vejen rundt om højttaleren – og for at optimere Beoplay M5 som separat højttaler har B&O Play udviklet en særlig Ambient Technology, der gør det muligt at skabe stereooplevelser med bare én højttaler.

Endelig: multirum

Men der, hvor Beoplay M5 adskiller sig fra sine lillebrødre som Beoplay A1 og A2, er muligheden for at indgå i multirumsløsninger. Det kan gøres ved hjælp af Beolink Multiroom, Chromecast eller AirPlay.

Beoplay M5 er designet af designeren Cecile Manz, der også står bag nogle af B&O Plays største successer de seneste år, nemlig Beoplay A1 (“burgerbollen”, red.), Beoplay A2 og Beolit 15. I første omgang lanceres Beoplay M5 i Natural (billederne) og sort, men det bliver inden længe muligt at købe ekstra uldfrakker til højttaleren, så den kan tilpasses farverne i hjemmet.

Beoplay M5 er allerede i butikkerne nu – den fås blandt andet hos Power – og prisen er på 4.499 kroner.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.