×
Gadgets

B&O Play laver trådløs teenage-højttaler

Hvis ikke den fikse “shake”-funktion og den relativt lave pris afslører det, så gør pressebillederne med alle de smukke, unge mennesker: Beoplay P2 er en Bluetooth-højttaler til teenageren. Beregnet til at tage med ud i sommerlandet, hvor den fungerer som både musikalsk underholdning og som … vækkeur.

Lækkert design og intelligent betjening

Beoplay P2 er på størrelse med et stykke forvokset håndsæbe og er udrustet med en snor, så den kan hænges på cykelstyret, grenen eller et søm på væggen. Den ligner det, den er: nemlig en billigere udgave af sidste års Beoplay A1, der er B&O Plays hidtil største salgssucces. De er i øvrigt også begge designet af Cecilie Manz.

Men der er ikke sprunget over, hvor gærdet er lavest; B&O Play har fjernet samtlige knapper på højttaleren og gjort selve metalgitteret øverst berøringsfølsomt. Tap to gange med fingeren på gitteret for at spille musik eller sætte musikken på pause. Ryst for at springe et musiknummer over.

Et væld af funktioner

Samtidig har B&O Play øget integrationen med Beoplay-app’en, så den nu også kan bruges til at programmere højttalerens funktioner. Den kan f.eks. indstilles som alarm; tryk to gange for at aktivere snooze-funktionen og ryst P2 for at slukke alarmen. Eller den kan indstilles til at aktivere Siri. Eller til at fortsætte musikken, hvor du sidst slukkede den.

Beoplay P2 har desuden en indbygget mikrofon, som gør det muligt at besvare telefonopkald.

Ifølge B&O Plays marketingstrompeter er lyden fra Beoplay P2 både “fyldig, klar og tydelig”. Og vi er tilbøjelige til at give dem ret et langt stykke af vejen; vi modtog Beoplay P2 med posten onsdag og har lyttet en smule til den. Den endelig dom får du, når vores anmeldelse af højttaleren er klar.

Beoplay P2 fås i Black, Sand Stone og Royal Blue til en vejledende udsalgspris på DKK 1.299 kroner – godt 700 kroner billgere end storebror Beoplay A1. Prissat, så også teenageren kan få råd …

Her er et par billeder af Beoplay P2:

 

    Back to top button

    Vi lever af annoncer

    Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.