×
Gadgets

M3 er B&O Plays nye multirumshøjttaler

B&O Play har ambitioner om at komme til at stå i dit hjem. I hele dit hjem. Stuer-virksomheden har i dag lanceret sin seneste trådløse højttaler, Beoplay M3, der er den hidtil mindste multirumshøjttaler fra B&O Play. Den skal spille gnidningsløst sammen med blandt andet Beoplay M5, som vi testede i foråret.

Fronten kan skiftes

B&O Play er glad for runde former og Beoplay M3 er da også oval og prydes på fronten af et udskifteligt frontcover. Som udgangspunkt leveres Beoplay M3 med enten et frontcover i såkaldt akustisk transparent uld fra Kvadrat eller et frontcover i perlebørstet, anodiseret aluminium med det karakteristiske B&O Play-hulmønster.

M3’eren kan afspille musik via Bluetooth eller wifi, og den kan fungere alene eller i samarbejde med andre B&O Play-multirumshøjttalere. Bag fronten gemmer højttaleren på en specialdesignet 3,5″ mellemtone-/basenhed og en soft dome-diskantenhed med neodymium-magneter.

Klar til Apple AirPlay 2

Beoplay M3 kommer med Chromecast Built-in og understøtter Beolink Multiroom, Apple AirPlay og QPlay 2.0. Fra 2018 vil Beoplay M3 desuden understøtte Apple AirPlay 2, så det bliver muligt at sende lyd til flere AirPlay-kompatible højttalere på én gang og dermed afspille musik fra en iPhone til B&O Play og Bang & Olufsen højttalere.

Højttaleren har ikke indbygget batteri, men skal tilsluttes en stikkontakt.

Beoplay M3 – her er et link til B&O Plays egen side – sælges til en vejledende udsalgspris på 2.349 kroner. Ekstra cover i uld 449 kroner og ekstra cover i aluminium 529 kroner.

Her et galleri af produktbilleder af Beoplay M3 – klik på billedet for at se en større version.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.