×
Gadgets

B&O laver AR-app

I tvivl om du der er plads til en BeoVision Avant 85-tommer i stuen? Det kan du få svar på nu. Bang og Olufsen har lanceret en app, der har et lidt anderledes tag på augmented reality, idet den gør det muligt at indsætte firmaets produkter i dit eget hjem. Peg kameraet mod det sted, hvor produktet skal stå og sæt produktet ind, voila, så kan du med det samme se, hvordan det vil tage sig ud. Farven forkert? Så kan du skifte rundt mellem alle tilgængelige varianter direkte på skærmen. Skal du overtale fruen? Så gem billedet, så hun kan se, hvor godt det ser ud.

Ud over Augmented Reality-delen indeholder app’en også en “Room Builder”, der gør det muligt at bygge plantegninger over hjemmet og tilføje både møbler og produkter. Herefter kan man se projektet enten via 3D eller ved at gå en tur i rummene.

Der er naturligvis tale om et rent reklamestunt, der skal lokke os i B&O-butikken, men imponerende er det.

App’en findes i øjeblikket kun til iPad. Den er, selvfølgelig, gratis og kan hentes i App Store.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.