×
Gadgets

Boeing Dreamliner letter… Lodret!

Boings Dreamliner er et ret fantastisk fly – vi har tidligere anmeldt flyet på en demonstrationstur til Oslo, og vi var ret imponerede af både komfort og flyveegenskaber. Men heldigvis fik vi ikke den helt store tur, som det åbenbart er muligt at få i Dreamlineren. I en træningssession i Frankrig, op til det store Paris Air Show, viser piloter i hvert fald, at flyet kan en del mere i luften, end blot at transportere folk frem og tilbage på den hyggelige måde.

Lodret take-off

Dreamlineren, der er fra Vietnam Airlines, laver det vildeste take-off, vi nogensinde har set et passagerfly lave – flyet flår nærmest hjulene fra jorden, og stiger så stort set lodret op i luften. Vi er ikke helt sikre på, om vi ville elske eller hade at sidde på passagerpladserne når flyet letter på denne måde – det burde føles nogenlunde som at køre med Dæmonen i Tivoli.

Skulle du have fået lyst til at se Dreamlineren lette lodret, skal du til Paris, hvor Paris Air Show foregår fra d. 15 til d. 21. juni.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.