×
Teknologi

Boxer vil sælge bredbånd til danskerne

Danskerne får endnu en bredbåndsleverandør, når tv-distributøren Boxer inden sommer vil levere bredbånd via TDC’s kabel-tv-net.

Det popper mildest talt op med nye bredbåndsleverandører i disse uger – og det kommer i første omgang primært kabal-tv-kunderne til gavn. Boxer, der leverer tv-signaler via luften, vil til at levere bredbåndsforbindelser til danske husstande. Og det skal i første omgang ske over TDC’s kabel-tv-net, men i femtiden vil Boxer også gerne levere via fibernettet.

– TDC har stort set kabel-tv-nettet for sig selv, så der er et hul i markedet, vi vil sætte os på, siger adm. direktør i Boxer, Ulf Lund, til finans.dk.

Så sent som i sidste uge råbte Forbrugerrådet Tænk vagt i gevær, fordi de mener at der er for lidt konkurrence på bredbåndsmarkedet. Specielt i storbyerne er det TDC, der råder. Det er nemlig TDC, der ejer kablerne – og når andre skal leje sig ind, kan det blive en dyr affære.

– Vi kunne godt ønske os bedre vilkår på kabel-tv-nettet. Men markedet er også sådan, at man skal tage, hvad man kan få, siger Ulf Lund til avisen.

Dermed bliver Boxer den anden nye bredbåndsleverandør på bare et par uger; i slutningen af januar meldte firmaet Fastspeed sig på banen – også med et bredbåndsprodukt, der skal levere internet via kabel-tv-nettet. TDC slår igen med et nyt hybridprodukt, der kombinerer kobber og 4G til at hive højere hastigheder.

Boxer har omkring 10.000 bredbåndskunder på det gamle kobbernet – og leverer tv via luftbårne signaler til små 250.000 husstande.

Boxer kan endnu ikke afsløre priserne på bredbånd, men lover at produktet er klart inden sommer.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.