×
TeknologiTophistorie

Priskrig på 1.000 Mbit bredbånd

Går du rundt og pønser på at få hurtigere bredbånd, er disse uger ikke nogen dum tid at gøre alvor af det.

Det er en god tid at opgradere sin internetforbindelse, der er nemlig udbrudt priskrig på bredbånd, fortæller recordere.dk. Det handler om de relativt hurtige forbindelser på 1.000 Mbit og det er introduktionspriserne, der er blevet sænket.

Det handler med andre ord om at få lokket kunder i bredbånds-butikken – og gerne væk fra TDC, der i forvejen måtte vinke farvel til hele 16.000 bredbåndskunder mellem april og juni måned.

Det er nemlig de udbydere, der lejer sig ind på TDCs kabel-tv net til at levere bredbånd, der startede priskrigen; Boxer, Fastspeed, Telenor og Telia.

TDC har svaret igen via både Hiper og Yousee. Sidstnævnte har fjernet gebyrer for oprettelse, ligesom første måned er gratis for nye kunder.

Omkring 800.000 danske husstande er koblet til TDCs kabel-tv-netværk og har altså mulighed for at benytte sig af priskrigen.

I skrivende stund kan man ‘score sig’ en 1.000 Mbit bredbåndsforbindelse, der over de første seks måneder vil koste helt ned til 1.188 kroner. Og det er inklusive etableringsomkostninger og eventuelt betalingsgebyr.

Det er Fastspeed, der er Danmarks nyeste internetudbyder, der p.t. “fører” krigen. De første seks måneder skal du betale 198 kroner om måneden for en 1.000 / 100 Mbit forbindelse. Herefter stiger prisen til 249 kroner. Der er i øvrigt seks måneders binding.

Her er en oversigt:

InternetudbyderSamlet pris 6 mdr.
Boxer1.494 kr.
Fastspeed1.188 kr.
Hiper1.494 kr.
Telenor MaxSpeed1.194 kr.
Telia 1.552,5 kr.
Yousee1.495 kr.
(Kilde: Recordere.dk)
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.