×
Teknologi

Fullrate-stifter vil levere lynhurtigt bredbånd

Høje hastigheder og lave priser skal skyde bredbåndsselskabet Fastspeed i gang på markedet.

I løbet af foråret får vi et nyt bredbåndsselskab i Danmark. Fullrate-stifteren Peter Mægbæk har, sammen med to medsammensvorne, stiftet selskabet Fastspeed, der vil levere internetforbindelser på op til 1.000 Mbit/s til danske husstande – og ambitionen er at nå 20.000 kunder i løbet af de første to år.

– Vi ser et stort potentiale i markedet, som det har udviklet sig. Tidligere udfordrere har mistet noget af deres potens, og vi ser stigende priser i markedet efter den seneste konsolidering. Samtidig er DSL-teknologien ved at være forældet, og kunderne efterspørger højere båndbredde og bedre kvalitet – og det er lige præcis det, vi vil levere til det danske marked, siger Peter Mægbæk i en pressemeddelelse.

Bruger kabel-tv og fibernet

Fastspeed vil benytte infrastrukturen på det allerede eksisterende coax- (kabel-tv) og fiber-net og dermed give husstande, der stadig er på nettet via telefonstikket – den såkaldte DSL-teknologi – mulighed for forbindelser på op til 1.000 Mbit/s.

– Bredbåndsforbindelsen er blevet husstandens ’livline’, og det er således også blevet et absolut krav, at forbindelsen er yderst stabil – og med høj hastighed. Det er det, vi har sat os for at levere, udtaler Fastspeeds administrerende direktør Jens Raith.

– Vi vil være danskernes foretrukne bredbåndsleverandør målt på pris, kvalitet og kundeoplevelse.

Firmaet forventer at lancere de første bredbåndsprodukter i løbet af foråret.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.