TophistorieTV 2 Play

TV 2 Play hæver prisen på mindste pakke

Basis-pakken hos TV 2 Play har for nye kunder fået en prisstigning, gældende fra dags dato. Priserne starter nu ved 69 kroner om måneden.

Fra i dag den 17. april har TV 2 Play hævet prisen på mindste pakke, der har navnet Basis. Ændringen påvirker foreløbigt alene nye kunder. TV 2 skriver at eksisterende kunder først påvirkes af den nye pris ’til sommer’.

Priserne er steget med 20 kroner pr. måned, hvorfor priserne nu er som nedenfor.

  • Basis med reklamer – 69 kr./md.
  • Basis uden reklamer – 99 kr./md.

Priserne for de resterende pakker er uændrede.

Læs også: TV 2 skifter udseende

“Vi har store ambitioner for TV 2 Play og arbejder derfor hele tiden på at styrke vores indhold inden for fiktion, underholdning, reality, film, dokumentar og aktualitet. Derudover udvikler vi løbende selve streamingtjenesten for at sikre, at alle brugere har en optimal oplevelse. Sammen med generelle prisstigninger medfører dette, at vores program- og distributionsomkostninger er steget. Som følge heraf er prisen på pakken ’Basis’ derfor ændret fra og med 17. april 2023,” fortæller TV 2 om årsagen til prisændringen.

Det er langt fra første gang, at TV 2 justerer på priserne i Play-løsningen. Vi skrev senest om prisjusteringer i august sidste år. Her var det Favorit-pakken, som stod for skud.

Du kan på siden her, få et overblik over indholdet i Basis-pakken, men også de øvrige pakker som TV 2 Play tilbyder.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.