×
StreamingTophistorieTV 2 Play

VM fra Qatar vises i 4K på TV 2 Play

Når VM i fodbold slår dørene op i Qatar senere på måneden, så kan de kampe som vises på TV 2 Play opleves i 4K-opløsning.

Det er kun fornyligt vi kunne fortælle, at TV 2 Play var begyndt at tilbyde indhold i 4K og senere hen testede livestream i samme format. Der blev gættet på at det var indledende forberedelser til VM i Qatar. Det har TV 2 i dag bekræftet bliver tilfældet.

TV 2 Play har de senere år investeret store beløb i den backbone, der sørger for at teknikken kan præstere. Eksempelvis ved store slutrunder, hvor serverne kommer under ekstra pres. VM i 4K er således et resultat af de investeringer.

“Det allervigtigste fokus hos os er stabiliteten på TV 2 PLAY, og VM i Ultra HD 4K er kun noget, vi kan tilbyde, fordi vi i TV 2 de seneste år har investeret massivt i bl.a. nye platformsteknologier og nye apps til smart-TV, samtidig med at vi har fokus på at optimere vores traditionelle broadcast-teknologier. Resultatet ser vi nu, og med introduktionen af Ultra HD 4K tilføjer vi en ny dimension til brugeroplevelsen på TV 2 PLAY”, fortæller områdechef i Digital Products & Experience hos TV 2, Rasmus Lund-Petersen.

TV 2 og DR deler rettighederne til slutrunden og har således 32 kampe hver. DR har tidligere bekræftet at de tilbyder deres kampe i HD (1080P).

Hos TV 2 kan der ses en sendeplan for hele slutrunden.

Det danske landsholdskampe vises på hovedkanalen hos TV 2. For at få adgang hertil i 4K kræves et TV 2 Play Favorit-abonnement. De øvrige kampe kræver et TV 2 Play Favorit + Sport-abonnement.

Slutrunden afholdes i perioden fra 20. november til 18. december.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.