×
ElbilerTophistorie

Dansk elbiloplader får tilført nye millioner

Den er endnu ikke i produktion, men en dansk elbiloplader har endnu engang fået tilført penge.

Den er endnu ikke i produktion, men en dansk elbiloplader har endnu engang fået tilført penge. Sidste år investerede tre danske milliardærfamilier et tocifret millionbeløb i lynladeren, der er udtænkt af Roskilde-firmaet Nerve Smart System.

Nu har ejerkredsen kastet flere penge i selskabet. Nærmere bestemt omkring 14 millioner kroner, skriver finans.dk. Og det er penge, der skal bruges den videre kommercialisering af firmaet, oplyser Jesper Boie Rasmussen, der er administrerende direktør for Nerve Smart Systems.

– Vi har færdigudviklet systemerne, og nu skal vi så i gang med udrulningen og opstarten af produktionen, siger Jesper Boie Rasmussen til finans.

Systemet, der går under navnet TopChargE B-HPC, kan levere en ladeeffekt på op 350 kW. Det er forsynet med et batteri, der kan gemme på overskydende strøm fra vindmøller og solceller, som så siden kan fyldes på bilerne.

Udviklingen af den dansk elbiloplader har stået på siden 2016. Blandt investorerne er Nic. Christiansen Gruppen, der importerer, sælger og servicerer biler. Blandt andet Hyundai, Jaguar, Honda og kinesiske BYD. 

Man kan læse mere om Nerve Smart Systems og deres TopChargE B-HPC på hjemmesiden.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.