×
TeknologiTophistorie

Dansk Siri på Apple TV er lige om hjørnet

Der er dansk Siri ombord i den seneste softwareopdatering til Apple TV, AirPods og HomePod mini.

Snart kan du tale dansk direkte til dit Apple TV 4K. Der er nemlig dansk Siri ombord på den seneste softwareopdatering til både Apple TV og til HomePod mini. Højttaleren kommer til Danmark til foråret, mens opdaterigen allerede lander i løbet af december. Muligvis allerede i næste uge.

Mens Siri har været ombord i iPhone i årevis, har den ikke været tilgængelig på Apple TV herhjemme. Med opdateringen får Siri-funktionaliteten på Apple TV en overhaling og vil blandt andet kunne genkende stemmer, så anbefalingerne til indhold er baseret på den bruger som spørger “hvad skal jeg se?”.

“Hey Siri” vil derudover også virke, hvis man har AirPods i ørerne. 

Dansk Siri er med i den tvOS 16.2 RC opdatering, som Apple sendte til udviklere onsdag. Så er du registreret som udvikler – eller medlem af beta-programmet – kan du altså allerede nu hente den nye opdatering.

Der er uenighed om dansk Siri udelukkende fungerer på de nyere Apple TV 4K modeller eller om det også virker på ældre udgaver. Vi har endnu ikke haft mulighed for at prøve det af selv.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.