×
GamingTophistorie

DBAs dyreste PlayStation 4 kan være 800.000 kroner værd

27-årige Christian Sølby fra København sælger sin PlayStation 4 for 25.000 kroner. Men den kan være meget mere værd end det ....

Vil du betale 25.0000 kroner for en otte år gammel spillekonsol, endda af forrige generation? De fleste vil nok svare nej. Men 27-årige Christian Sølby satser alligevel på at få det beløb for sin PlayStation 4, som han har sat til salg på DBA. Med til historien hører, at det bestemt heller ikke er nogen helt almindelig konsol.

Det er nemlig en PlayStation 4 20th Anniversary Edition og dem er der kun produceret 12.300 individuelt nummererede eksemplarer af. Den udkom i 2014 og for nyligt blev et andet eksemplar solgt for absurde 800.000 kroner.

PlayStation 4 er som bekendt sort, men jubilæumsversionen er designet med den originale grå farve fra PlayStation 1. Med i pakken følger udover konsollen et PlayStation-kamera, en controller og en Vertical stand, så din PlayStation kan stå lodret. Alle delene er designet med det originale PlayStation-logo på, og det mener Christian har en helt særlig ånd over sig:

– Det er et unikt samleobjekt, og der findes ikke nogen lignende på det danske marked. Den koster 25.000 kr., og jeg håber, det er en glad fan, der får den hjem i stuen, fortæller Christian til DBA Guide.

Christian har i mange år haft den stående uden så meget som at rive plastikforseglingen rundt om pakken af. Du kan altså få fingrene i denne udgave af PlayStation 4 med den originale emballage, og uden den er brugt én eneste gang.

Han har dog også en bøn til en eventuelle køber; at han kan få lov at være med, hvis æsken åbnes. Det individuelle nummer på konsollen kan nemlig have stor betydning for dens værdi. I 2015 blev maskinen med nummer 00001 solgt for 85.000 engelske pund – svarende til knapt 800.000 danske kroner.

Fik den i løn

Christian Sølby fik i øvrigt sit eksemplar af PlayStation 4 20th Anniversay Edition som løn. Han har arbejdet for PlayStation Danmark, og da de skulle lave en stream, der markerede 1-års fødselsdagen for PlayStation 4, fik han som løn for arbejdet en stor papkasse med hjem.

– Vi måtte ikke vide, hvad det var. Det var tophemmeligt. Vi kom ud et underligt sted, hvor vi aldrig havde været før. En medarbejder fra PlayStation dukkede lige pludselig op og havde en stor papkasse med til os. Da jeg kom hjem, og jeg åbnede den og så jubilæumslogoet, eksploderede min hjerne fuldstændig, fortæller Christian til DBA Guide.

Vil du have fingre i den unikke konsol, kan du byde på den her. Se Christian fortæller om konsollen her …

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.