×
GamingTophistorie

Cyberpunk 2077 er meget populært på PlayStation – trods Sonys advarsel

Cyberpunk 2077 har kun været tilgængelig i en kort periode, siden det vendte tilbage på PlayStation Store. Populariteten er dog skyhøj – på trods af Sonys advarsel.

Spillet vendte retur på PlayStation Store, efter at Sony fjernede spillet kort efter udgivelsen sidste år, grundet mange klager. Cyberpunk 2077 blev igen tilgængelig på PS Store den 21. juni, men her advarede Sony dog mod at købe det på PlayStation 4.

“VIGTIG BEMÆRKNING Brugere oplever fortsat ydelsesproblemer med dette spil. Køb til brug på PS4-system anbefales ikke. Spil på PS4 Pro- og PS5-systemer for at få den bedste Cyberpunk-oplevelse på PlayStation.” Lyder det på PlayStation Store.

På blot ni dage er spillet blevet det mest downloadede PS4-spil på PS Store i hele juni måned. Dette gælder i både Europa og USA/Canada. Se hele listen her: PlayStation Store: June 2021’s Top Downloads.

Kilde: PlayStation Blog

Her skal man også lige tage med, at spillet kan spilles på PS5, faktisk med højere og mere stabil framerate sammenlignet med PS4. En “ægte” PS5-udgave kommer først senere på året. Køber man spillet til PS4, får man desuden spillets opgradering til PS5 gratis – dette driver uden tvivl også interessen.

Udvikleren bag Cyberpunk 2077, CD Projekt Red, mener, at spillets stabilitet er på et “tilfredsstillende niveau”, men de arbejder fortsat på at forbedre stabilitet og ydelse.


Læs også: Rygte: Samsung Galaxy S22 Ultra får et 200MP Olympus-kamera

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.