fbpx

 

 

 

 

Guides

De 5 hidtil bedste smartphones i 2018

Vi er halvvejs gennem 2018 og her er vores oversigt over årets hidtil bedste mobiltelefoner.

Vi skriver juli måned og den første halvdel af året er allerede gået. Foråret er typisk “højsæson” for Android-flagskibe, mens det andet halvår typisk domineres af de nye iPhone-modeller, så vi har lavet en lille oversigt over de bedste smartphones i 2018 hidtil. Er du ude efter en ny skinnende dims til lommen eller er du bare nysgerrig efter at læse vores mening, så følg med her.

Vi tæller ned fra fem …

Artiklen fortsætter efter annoncen

05. HTC U12+

HTC U12+
Tro det eller ej, men HTC var faktisk en af de eneste, der turde lave et flagskib uden den nu så populære “notch”. Samtidig har HTC faktisk lavet sin bedste mobiltelefon i årevis; kameraet er virkelig, virkelig godt og takket været Snapdragon 845-processoren er den også lynhurtig. Faktisk kun overgået af OnePlus 6 i hastighedsmålinger. Desværre er den i den dyre ende af skalaen – og vi er heller ikke meget for HTC’s trykfølsomme-gimmick, der i bedste fald virker overflødig. Det ændrer dog ikke på, at U12+ er en fremragende telefon.
Læs hele vores anmeldelse her.

04. Huawei P Smart

Huawei P Smart
P Smart er en budgettelefon der overpræsterer – og dens væsentligste aktiv er, naturligvis, den lave pris. Den kan findes til bare 1.600 kroner. P Smart er naturligvis ikke noget flagskib, men byggekvalitet og materialevalg ligger ikke meget under, hvad du finder på telefoner, der koster væsentlig mere. Det eneste sted, du går på kompromis, er på kameraet, der ikke er i vanlig Huawei-standard. Men det ændrer ikke på, at P Smart er et virkelig godt køb.
Læs hele vores anmeldelse her.

Fortsættes på næste side

1 2Næste side
Back to top button