×
Gadgets

Din Tesla er smækfyldt med “påskeæg”

Hvis du er en af de knapt 4.000 danskere, der har en Tesla holdende i garagen, så kan du se frem til en sjov weekend. Med den seneste softwareopdatering, der blev frigivet i denne uge, har Elon Musk og kompagni nemlig tilføjet endnu et “påskeæg” til elbilen.

Denne gang har de puttet en homage til Mario Kart i bilens instrumentpanel. Helt præcist er vejgrafikken i autopilot-funktionen blevet regnbuefarvet – helt som i spillet. Påskeægget kaldes frem ved at aktivere autopiloten fire gange i træk. Det forklarede selveste Elon Musk i et tweet – hvori han lovede mere spas i nærmeste fremtid:


Du kan se en video af påskeægget i aktion her:Tesla er kendt for at lægge små overraskelser i sine softwareopdateringer. Her er et overblik over de seneste:

Hitchhikers Guide To The Galaxy: I oktober-opdateringen sidste år opdagede en bruger, at der var blevet lagt en reference til filmen ‘Hitchhikers Guide To The Galaxy’ ind i bilens software. Brugeren døbte sin Tesla Model S for “42” i instrumentpanelet, blot for at opdage, at bilen automatisk havde ændret navnet til “Life, the Universe, and Everything” dagen efter.

Space Balls: En opdatering for syv måneder siden gav køreren mulighed for at skifte til “Ludicrous speed” på instrumentpanelet. En reference til komedien Space Balls, der igen refererede til Hyperspeed i Star Wars-filmen.

James Bond: Spionen Der Elskede Mig: For et år siden dukkede det første påskeæg op, nemlig muligheden for at skifte grafikken på Teslaens kontrolpanel til den famøse Lotus Esprit-ubåd fra 007-filmen ‘Spionen Der Elskede Mig’. Påskeægget blev aktiveret ved at taste koden “007” i kontrolpanelet. Se en video her:


https://www.youtube.com/watch?v=9mnZZMXi8L8

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.