×
Disney+Tophistorie

Doctor Strange in the Multiverse of Madness får Disney+ premiere den 22. juni

Den seneste Marvel-film om Doctor Strange og hans genvordigheder med Multiverset får streaming-premiere den 22. juni.

Disney+ har i dag meddelt, at Marvel-filmen Doctor Strange in the Multiverse of Madness får streaming premiere den 22. juni. Den har gået i biograferne siden starten af maj måned.

I Doctor Strange in the Multiverse of Madness låses der op for det såkaldte multiverse og grænserne skubbes længere end nogensinde før.

“Rejs ud i det ukendte med Doctor Strange, som med hjælp fra mystiske allierede, både gamle og nye, krydser Multiversets tankevækkende og farlige alternative realiteter for at konfrontere en mystisk ny modstander,” skriver Disney om filmen.

Filmen byder på gensyn med ikke bare Benedict Cumberbatch i hovedrollen, men også Wandavisions Elizabeth Olsen. Desuden står Chiwetel Ejiofor, Benedict Wong, Xochitl Gomez, Michael Stühlbarg og Rachel McAdams højt på plakaten. Filmen er instrueret af Sam Raimi (Evil Dead, Army Of Darkness, Spider-man-filmene).

I forbindelse med premieredatoen har Disney+ konstrueret en ny video med hilsner fra de mest prominente af skuespilerne fra Doctor Strange. Den kan ses herunder:

Hvis du ikke allerede har abonnement på Disney+, kan du oprette dig via dette link. Så tjener iNPUT samtidig et par håndører:

Sponseret link: Her kan du tegne abonnement på Disney+

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.