Pixel
Gaming

Du behøver ikke to kopier af A Way Out for at spille med en ven

A Way Out lanceres i dag, og da det kun kan spilles som co-op, har EA valgt, at der kun behøves én kopi af spillet

Fængselsspillet A Way Out lanceres i dag, og det har til formål at give spillerne en spændende samarbejdsoplevelse. Co-op-aspektet i spillet er så vigtigt, at du ikke engang kan vælge at spille det solo – du har enten brug for en ven eller til at blive matchet til en session med en fremmed. Men A Way Out gør det meget let, da du kun har brug for én kopi af spillet til online co-op med en ven.

Kun én kopi af spillet er nødvendigt

EA annoncerede denne funktionalitet for et stykke tid siden, og for nylig forklarede instruktøren, Josef Fares, hvordan det virker i en (noget eksplicit) video, som kan ses nedenfor. Hvis du ejer spillet, kan du invitere nogen til at spille med dig – uanset om de ejer spillet eller ej. Når en ven accepterer din invitation, bliver de bedt om at downloade og installere spillet, hvorefter de kan spille igennem hele A Way Out med dig.

Den version, som din ven downloader er en gratis prøveversionen, så vennen kan ikke fortsætte med at spille uden dig. Det er dog ret fantastisk, at EA gør det muligt, især da A Way Out fokuserer så meget på samspil.

Spillet er nu tilgængeligt på PS4, PC og Xbox one.

Tommy Brandt

Tommy studerer kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, og når hovedet ikke er begravet i bøgerne, foregår det meste af tiden foran computeren - hvor der games i stor stil. Det er især fps-spil som Battlefield og Counter Strike, der bliver brugt tid på, men også action-spil som Diablo 3 har kostet hundredvis af timer foran skærmen. Når der skal socialiseres med andre, nyder han at spille FIFA på konsol med vennerne.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.