×
TeknologiTophistorie

Få Apple TV+ og Apple One med hos teleselskabet 3

Apple TV+ og Apple One bliver fremover tilgængelige, som en del af en række nye abonnementspakker, fra teleselskabet 3.

Der er rift om mobilkunderne og det store trækplaster er oftest streamingtjenester. Her tilføjer teleselskabet 3 nu et nyt samarbejde med Apple om Apple TV+ og Apple One, hvilket ikke tidligere er set.

De fem nye abonnementspakker indeholder enten Apple TV+ eller Apple One, der består af Apple TV+, Apple Music, iCloud+ og Apple Arcade. Med de fem abonnementer medfølger også 40 GB data til brug uden for EU, så underholdningen altid er ved hånden.

De nye abonnementer fra 3 indeholdende Apple TV+ eller Apple One. Skærmbillede: 3.dk

De nye abonnementer kan ses på billedet ovenfor. Der kan vælges mellem Apple TV+ og Apple One, hvor sidstnævnte også kan vælges i en familieudgave. Den giver adgang til fem yderligere personer.

”3’s kunder har altid været vilde med Apples produkter, så vi er meget begejstrede for at udvide vores samarbejde med Apple. Nu kan vi tilbyde vores kunder Apples digitale produkter i en unik kombination med et 3-abonnement med masser data, som kan give frihed til vores kunder. Med denne løsning kan de let tilgå et univers af kvalitetsunderholdning, hvad enten det er til en enkelt bruger eller hele familien – uden at skulle bekymre sig om dataforbrug.” siger Søren Rinnov Østergaard, der er Direktør for Consumer Market i 3 Danmark.

”Partnerskabet er fantastisk for vores 1,5 mio. kunder. Vi giver dem muligheden for at få adgang til et fantastisk film- og tv-univers, en musikstreamingtjeneste i verdensklasse, gaming uden afbrydelser og en cloud-løsning, der kan give den enkelte bruger eller familien masser af lagerplads i iCloud+ og, hvor end man er.”

Tilgængelighed

Normalpriserne på Apples digitale tjenester, ser således ud.

Apple TV+: 59,- kroner per måned
Apple TV One (personlig): 159,- kroner per måned
Apple TV One (familie): 219,- kroner per måned

De nye abonnementer er allerede tilgængelige på 3.dk. Alle eksisterende kunder vil kunne prøve Apples tjenester gratis i 3 måneder.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.