×
Gadgets

Få Apple Watch i guld for under en tusindlap

Går du og drømmer om et 70.000 kroners Apple Watch i guld uden de store summer på lommen, så er der hjælp at hente i et nyt Kickstarter-projekt. Kemikeren Eric Knoll har lavet gør-det-selv-sættet, The Midas Touch, der omdanner en noget billigere rustfri-stål-udgave af Apple Watch til guldmodellen hjemme på køkkenbordet.

apple-watch-gold-plating-kitSættet indeholder tre forskellige stoffer, som skal påføres i en bestemt rækkefølge. Og det er ikke bare maling; ved hjælp af en elektro-kemisk proces bindes de guldfarvede atomer til urets metaloverflade. Ikke engang trænede øjne vil kunne se forskel på den ægte vare og Midas Touch-udgaven. Sættet har endda den fordel, at guldet kan “genopfriskes”, når det begynder at slides af. Du kan endda gå tilbage til den originale ståludgave hvis du en dag skulle fortryde guldfarven.

I øjeblikket virker sættet kun med ståludgaven af Apple Watch, men Eric Knoll arbejder på en udgave, der virker med den endnu billigere Sport-model, der er lavet af aluminium.

The Midas Touch-sættet kan forudbestilles via Kickstarter – projektet har allerede overgået det økonomiske mål – og det forventes at blive sendt ud i starten af august måned.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.