×
Gadgets

Armbånd gør armen til en trykfølsom skærm

Der er hård konkurrence på markedet for wearables, og snart bliver det også muligt at købe et armbånd, der kan lave din arm om til en trykfølsom skærm ved hjælp af en lille projektor. Med Cicret-armbåndet kan man tjekke mails eller se en film, der projekteres til underarmen og betjene enheden ved at bruge huden som trykfølsom skærm.

Folkene bag Cicret hævder at armbåndet kan stort set det sammen som en smartphone eller en tablet; man kan tjekke mails, surfe på nettet, se videoer, spille spil og foretage telefonopkald.

En lille projektor i armbåndet kaster et billede på armen og otte sensorer opfanger fingrenes bevægelser. Armbåndet har også både USB-stik og accelerometer, ligesom det understøtter Bluetooth og Wifi. Planen er, at der skal bygges et sim-kort i armbåndet, så det bliver helt uafhængig af mobiltelefonen.

Cicret er endnu ikke i produktion, men folkene bag samler via hjemmesiden donationer, så armbåndet kan komme i masseproduktion. Prisen forventes at blive på omkring 3.000 kroner.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.