×
TeknologiTophistorie

Få en elektrisk Harley-Davidson chopper med pedaler

Hvis du er villig til at grave dybt i lommen, kan du sikre dig en unika-cykel i form af Serial 1 Mosh/Chopper fra Harley-Davidson.

Det er ikke mere end få dage siden Harley-Davidson meddelte, at deres elcykler under Serial 1-brandt kommer til Europa. Om det er i den forbindelse at de nu bortauktionerer en custom-mde one-off elcykel vides ikke, men den adskiller sig da godt væsentligt fra e øvrige modeller. Den er nemlig udformet som en chopper.

Chopperen er et stykke amerikansk kulturhistorie. Cyklen var de mindreåriges knallert i slutningen af 1960’erne og (herhjemme) i starten af 1970’erne. Gerne med en rævehale bundet til ryglænet og et stykke pap i hjulet. Den mest kendte variant herhjemme var vist Raleigh Chopperen, som Mosh/Chopper bærer temmelig mange ligheder med.

Serial 1 Mosh/Chopper er lavet specielt til lejligheden og der findes kun det enkelte eksemplar. Derfor bliver den sandsynligvis heller ikke billig. I skrivende stund skal man byde over 5.100 dollars – 32.000 kroner – for overhovedet at komme i betragtning. Auktionen stopper først den 11. august, så prisen kan nå at stige væsentligt inden da. Og det sker med garanti.

Her er en video, der viser unika-cyklen i al sin skønhed:

Lige som de øvrige Serial 1 Mosh-modeller er Mosh/Chopper udrustet med en vedligeholdelsesfri Gates Carbon remtræk, motor fra tyske Brose, hydrauliske skrivebremser, internt førte kabler integreret belysning. I modsætning til de ordinære modeller er Chopperen naturligvis bestykket med banasæde, et ryglæn “sissy bar” af rustfrit stål og et englestyr, der skaber den perfekte tilbagelænede siddestilling.

Vil du byde med på løjerne – eller bare følge auktionen – kan du gøre det på Serial 1’s hjemmeside. Her er et par detaljebilleder:

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.