ElbilerTophistorie

Ny entry-level Polestar 2 med længere rækkevidde er landet

En ny entry-level udgave af Polestar 2 kommer med længere rækkevidde og en lavere startpris på 365.000 kroner. Derudover introduceres der også to nye farver, nye valgmuligheder for interiøret, samt nye fælge.

Længere rækkevidde og lidt flere kræfter

Den største af disse opgraderinger er et opgraderet batteri i den billigste model, standardrange med single-motor. Forbedret cellekemi øger kapaciteten fra 61 kWh til 69 kWh, hvilket forlænger rækkevidden fra 440 km til 474 km (WLTP). Opladningshastigheden er også øget en smule fra 125 til 130 kW. Ydeevnen er ligeledes gået en tand op fra 165 kW (224 hk) til 170 kW (231 hk).

Alle Polestar 2-modeller får dog en ny og forbedret varmepumpe inkluderet i Plus Pack, der skulle resultere i forøget effektivitet.

Prisen for den billigste model i Polestar 2-serien, standard range single-motor, bliver 365.000 kroner. Levering forventes at starte i september. For henholdsvis 25.000 kroner og 50.000 kroner ekstra, kan man opgradere til long range single-motor versionen og long range dual-motor udgaven.

Nye farver og fælge til Polestar 2

Det er klart entry-level udgaven der får den største overhaling. Det to dyrere udgaver, long range single motor og long range dual-motor, får ikke opgraderet hverken rækkevidde eller kræfter.

Polestar 2 kommer nu i to nye farver, Jupiter og Space, nye 20″ 5-V Spoke Black Silver Alloy fælge, samt mulighed for at vælge interiøret i nappalæder med en ny zinc-farve – dette kræver dog Plus-opgraderingen til 40.000 kroner.

Den nye Polestar 2 kan konfigureres på Polestars hjemmeside.

Læs også: Sony fremviser nye Xperia smartphones den 11. maj

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.