×
ElbilerTophistorie

Falsters største lynladestation åbnet

Med 18 ladepunkter er den nye lynladestation ved Nørre Alslev den største på Falster.

Nu er det endnu nemmere at få lynhurtig strøm til bilen, når man befinder sig på Falster. Tirsdag åbnede Falsters største lynladestation. På ladestationen har Clever opstillet ni 300 kW lynladere. Der er altså mulighed for, at 18 elbiler kan lade på samme tid.

Statonen er placeret ved Nørre Alslev, der er den første afkørsel efter at man er kommet over Farøbroen fra Sjælland. Den er naturligvis udført i det vanlige Clever-design.

Ved indvielsen fejrede Clever samtidig at ladeoperatøren nu har rundet 1.000 lyn- og hurtigladepunkter i Danmark.

– Vi udvider både Danmarks største ladenetværk med Falsters største lynladestation, samtidig med at vi kan fejre, at vi nu har flere end 1.000 lyn- og hurtigladepunkter. Clever har nu skabt 35.000 lademuligheder på farten, hvilket gør det nemmere og mere attraktivt at være elbilist. Et stort og lettilgængeligt ladenetværk er nemlig med til at binde landet yderligere sammen. Og inspirere endnu flere danskere til at tage springet til en elbil, siger Casper Kirketerp-Møller, CEO hos Clever.

Hos Danmarks ledende energi- og fibernetkoncern, Andel, glæder man sig over datterselskabet Clevers udbygning af den danske ladeinfrastruktur.

– I sidste uge indviede vi lynladestationen ved Rønnede. Før det var vi i Maribo, og nu er det så lynladerne her i Nørre Alslev, der bliver tilgængelig for de mange elbiler på Lolland, Falster og det sydlige Sjælland. Det er klare vidnesbyrd om det høje tempo, der er i udbygningen af ladeinfrastrukturen på Sjælland og øerne. Vi bliver bundet sammen på kryds og tværs, og kører man herfra og nordpå til fx Helsingør er der ikke længere grund til at bekymre sig om, hvor man skal få strøm til elbilen. Det er et vigtigt skridt for et grønnere i morgen, og præcis det som vi i Andel har arbejdet for, siden vi for 14 år siden etablerede Clever, siger Jesper Lange, bestyrelsesformand i Clever samt stabsdirektør hos Andel.

En oversigt over Clevers ladepunkter kan ses på selskabets hjemmeside.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.