×
ElbilerTophistorie

Ny kæmpe lynladestation med grøn café

Med sine 9.000 kvadratmeter og 40 lynladepunkter bliver det den største lynladestation i landet, og så får den et spritnyt cafékoncept.

Om et lille år tænder Clever for strømmen til det, der bliver Danmarks største lynladestation. Den kommer til at ligge i Kolding. Den får 40 lynladepunkter og så får den et spritnyt grønt cafékoncept, som skal give elbilisten sund mad.

Den offentlige lynladestation får adresse på Kokholm 4a-b i Kolding, kun få hundrede meter fra motorvejsafkørsel 63 på E 45 – og det er der en god grund til:

– Rigtig mange bilister benytter hver dag motorvejsnettet i Trekantsområdet, og det gør trafikken intens. Flere vælger heldigvis elbilen til, og så kræver det naturligvis lynhurtig opladning til Koldingenserne og dem, der arbejder i byen. Kolding er en attraktiv lokation, fordi det er en stor by, der trækker mange mennesker til i dagligdagen. Derfor giver det god mening at placere Danmarks største lynladestation her, fortæller Mette Nøhr, der er ansvarlig for kundeoplevelsen på Clevers lynladestationer.

Grønt cafékoncept ser dagens lys

Kigger man på billedet øverst ser man straks, at den nye lynladestation ikke ligner den typiske Clever-ladestation. Den bliver nemlig den første, hvor Clever udruller et nyt cafékoncept med fokus på “bæredygtighed og det sunde valg”.

Selvom den endelige menu ikke er helt på plads, så lover selskabet, at den bliver markant anderledes, end den, der findes på landets tankstationer.

– Vores cafékoncept laves i tråd med vores lynladestationer – med fokus på naturen og på sundhed og velvære. Derfor vil du ikke finde hotdogs og sukkerholdige sodavand, men sunde alternativer og gerne fra lokale producenter. Dem kan man så indtage i vores café eller i et af de to grønne hjerter, som Kolding lynladestation får, hvor der både er plads til picnic og leg og til at få vækket sanserne af planter og urter, som alle kan spise af, fortæller Mette Nøhr.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.