Gadgets

Fotos af OnePlus 7 løs på nettet

Billedet her skal angiveligt være OnePlus 7 – og telefonen har hverken notch, kamerahul i skærmen ... eller trådløs opladning,

OnePlus lader til at gå helt sine egne veje, hvis rygterne taler sandt – og det kunne dette billede, der siges at være OnePlus 7, godt underbygge. Telefonen på billedet har hverken en Apples notch eller Samsungs kamerahul; skærmen er “hel” og uden forstyrrende elementer. I stedet siges telefonen at have et popop-selfiekamera – en løsning der bruges på eksempelvis Oppo Find X.

Der er dog kritiske røster der hævder, at billedet i virkeligheden bare er en OnePlus 6, hvor notchen er fjernet kirurgisk via Photoshop. Billederne er levereret af kineseren Steven_Sbw, der har postet dem på sin Twitter-konto.

OnePlus 7
Et andet billede, der hævdes at være OnePlus 7.

Det ændrer dog ikke på rygterne om, at OnePlus vil droppe både notch og kamerahul.

Nul trådløs opladning

At OnePlus går egne veje understreges også af, at firmaet stadig ikke har taget trådløs opladning til sig, lige som alle andre. Tværtimod har Pete Lau i et interview med CNET fortalt, at heller ikke OnePlus 7 vil få trådløs opladning.

Han siger, at trådløs opladning er underlegen i forhold til traditionel opladning – og i særdeleshed forhold til OnePlus egen Quick Charge-løsning, der giver telefonen 50 procent batteri på bare 20 minutter.

Han fortalte dog samtidig, at OnePlus forsøger at gøre trådløs opladning hurtigere, men uden held, da enheden simpelthen bliver for varm.

Prototypen på OnePlus 5G-telefon, som de viser frem på MWC.

5G og OnePlus 7 til maj

På Mobile world Congress i Barcelona har OnePlus medbragt en prototype på sin kommende 5G-telefon, men OnePlus 7 er stadig gemt godt væk. Det forventes, at 7’eren bliver lanceret omkring maj måned – hvis altså OnePlus ikke går nye veje med sin typiske lanceringsplan … det kunne godt virke som om, de har deres helt egne planer.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.