×
Gadgets

Galaxy S7 bliver vandtæt og får SD kortlæser

På søndag skal vi se, hvad Samsungs Galaxy S7 kan byde på – eller rettere, det ved vi faktisk godt i forvejen, for stort set alle detaljer om den nye topmodel er sluppet ud. En ny video, der er blevet lækket og som nu ligger på YouTube, viser dog en ekstra detalje; telefonen er vandtæt. Rygterne går på, at den vil være iP68 certificeret, hvilket betyder and den ikke bare kan klare vandstænk, men at den simpelthen kan bruges under vand.

Det er også igen bekræftet, at telefonen vil indeholde en SD kortlæser, hvilket mange sikkert vil sætte pris på, og hvilket vil betyde at mange kan spare en del ved at købe telefonen med mindre indbygget hukommelse.

Telefonen lanceres på søndag i Barcelona, og iNPUT er tilstede og vil blandt andet lave video og sende live via Facebook. Hvis du ikke allerede har gjort det, så smut forbi og giv os et like her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.