×
Gadgets

Billeder lækket: Her er Samsungs nye topmodel

Samsung er i fuld reklameoffensiv i forhold til lanceringen af deres nye Galaxy S7, der bliver lanceret i Barcelona d. 21 februar. Men, som sig hør og bør, er der her få uger før det store event, lækket billeder af det nye flagskib. Og den ligner til forveksling sidste års model, men dog med et par ganske vigtige ændringer.

Kameraet stikker ikke så langt ud længere

Der har tidligere været rygter fremme om, at Samsung har ændret kameraet fra 16 megapixel til 12 i den nye (men forbedret billedkvaliteten alligevel), og det skulle angiveligt gøre den del der ellers stikker ud på bagsiden af telefonen mindre. Vi kan selvfølgelig ikke se, om der er tale om et 12 megapixel kamera her, men vi kan i hvert fald konkludere, at hvis billederne er ægte rager kameraet ikke længere irriterende ud.

Sådan ser bagsiden ud på Galaxy S7 - hvis ellers billederne er ægte.
Sådan ser bagsiden ud på Galaxy S7 – hvis ellers billederne er ægte.

Det ser også ud til, at bagsiden ikke, som på S6 er helt flad – den er buet ligesom forsiden. Det er også svært at afgøre, hvad materiale der er brugt – det ligner lidt plastik, hvilket vil være en afvigelse fra Samsungs “premium”-strategi. Til gengæld betyder det buede design (Og den måske lidt tykkere telefon) at der er plads til et noget større batteri, og netop batterilevetiden var det, der var det største problem for Galaxy S6.

Vi bliver meget klogere når vi mødes med Samsung til deres Unpacked event i Barcelona om et par uger.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.