×
Gadgets

Galaxy S7 lanceres d. 21 februar

Vi har tidligere skrevet om rygterne i forhold til Samsungs næste model i deres S-serie, Galaxy S7 – men vi har indtil nu ikke været sikre på, hvornår den nye telefon ville debutere. Nu lader det dog til, at Samsung følger fuldstændigt samme fremgangsmåde som de gjorde sidste år med deres S6 – og lancerer på Mobile World Congress i Barcelona – nærmere bestemt d. 21 februar.

Måske også VR?
Samsung har lagt en video på Youtube, hvori de teaser for deres arrangement. Der er dog ikke billeder af selve telefonen i videoen – i stedet er der billeder af en fyr i et Virtual Reality headset, der kigger på den efterhånden obligatoriske kasse, der symboliserer Samsungs Unboxing events. Det har, naturligvis, fået internettets mange kloge hoveder til at spekulere i, om der vil være lanceringer på VR fronten også.

Det finder vi endeligt ud af d. 21 februar. iNPUT er naturligvis til stede ved lanceringen i Barcelona, og rapporterer live her på sitet og på www.bt.dk.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.