×
Gadgets

Garmin Quatix 6X suger strøm fra solen

Ved hjælp af usynlige solpaneler kan Garmins Quatix 6X holde sig gående i op til imponerende 24 dage mellem hver opladning.

Garmin tager nu solen til hjælp i kampen mod de intelligente ures største fjende: Batterilevetiden. Amerikanerne har netop annonceret Quatix 6X Solar, der ved hjælp af skjulte solpaneler kan forlænge batterilevetiden markant.

I forhold til den almindelige Quatix 6X kan solpanelerne forlænge batterielevtiden på 6X Solar med op til 10 dage, så uret kan klare sig i op til 24 dage mellem hvert besøg i en oplader.

Smart er det også, at solpanelerne er “usynlige”, men bor i selve urskiven/skærmen. Det er endda muligt at se, hvor meget sol uret har været eksponeret for – uret viser, hvor meget strøm, det har fået fra solen og hvor længe det kan klare sig på solenergien.

Quatix 6X Solar

Bortset fra solpanelerne er Quatix 6X Solar fuldstændig identisk med den almindelige 6X’er, der i virkeligheden er snittet til brugere der sætter pris på vand; sejlads, fiskeri og så videre. Uret er (naturligvis) vandtæt op til 100 meter og de indbyggede apps er alle maritimt fokuserede – for eksempel aktivitetsprofiler som paddle boarding, kajak og kano.

Uret kan forbindes trådløst til kompatible Garmin-kortplottere og anden maritim elektronik, til autopilotstyring, SailAssist-regatta sejlhjælp, kontrol af Fusion-Link underholdningssystem og mere. Det kan indsamle sensoroplysninger såsom hastighed, dybde, temperatur, vinddata og meget mere.

Men uret kan også bruges til anden sport, såsom løb, cykling, golf og meget mere. Pulsmåleren kan, ifølge Garmin, måle hvor godt kroppen optager ilt i blodet.

Uret fås i to varianter og kan allerede nu forudbestilles til levering i “andet kvartal”. Prisen er en bagatel på 9.499 kroner …

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.